От по-топлите нюанси на оранжево до приглушените тонове като охра, кафяво

...
От по-топлите нюанси на оранжево до приглушените тонове като охра, кафяво
Коментари Харесай

30 идеи за маникюр в цветовете на есента

От по-топлите нюанси на оранжево до приглушените тонове като охра, кафяво и бордо - подготвени сме да дадем старт на есента с маникюр точно в тези цветове, които ни носят чувство за топла чаша шоколад, печена тиква и хубава чаша алено вино. Уютът, който ни носи точно този сезон, пък бил той и леко мелaнхоличен. И въпреки всичко има своя сексапил, когато може да възобновим освен дрешника си, само че и цялостната си визия.

Цялото това настроение може да пренесем в маникюра си, като лакираме ноктите си в един или няколко цвята, като е хубаво да се следва правилото те да бъдат или единствено в топлата гама, или в по-студената. Все отново зависи и какво подхожда на тена на кожата ни. Например, можем да изберем няколко тона от бежово-кафявата гама за всеки обособен нокът и да се получи един обикновен, само че забавен маникюр.

Разбира се, могат да се прибавят и разнообразни украшения, като този сезон като че ли нереалните и минималистични рисунки още веднъж са настоящи. Но пък виждаме и много абсолютизъм, изключително във връзка с металическите отражения, които са различен тренд, който занапред ще виждаме през идващите месеци. Сред трендовете остават вълните, които се постановиха през лятото, както и цветният френски маникюр, който не стопираме да виждаме в нови и разнообразни вариации. Какво още, вижте в галерията ни!

 
И още 27 хрумвания за грациозен маникюр

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР